Werkwijze


Als u voor mij kiest dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces, het bieden van een uitstekende service is een van mijn kernkwaliteiten.

 

Ik stem mijn werkzaamheden helemaal af op de wensen en eisen van u als klant en zal er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Ik kan u helpen aan een mooie oplossing binnen het budget van uw zorgverzekering. 

 

Op deze pagina wil ik u informeren over mijn werkwijze bij het aanmeten van een pruik, haarwerk of haarstuk.

Haarwerken & Pruiken afbeelding voor werkwijze

Telefonische intake

Als u besluit contact op te nemen dan houd ik een uitgebreide telefonische intake om u te informeren over de mogelijkheden die aansluiten bij u wensen en wat hier eventueel de kosten van zijn. Op deze manier kunt u zich vast voorbereiden op het eerste consult en kan er direct een behandelplan worden opgesteld. Bovendien is het eerste consult altijd vrijblijvend en in overleg dezelfde dag nog mogelijk. Ik ben 7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur te bereiken op 0615952043 ook op zon- en feestdagen. De afspraak kan zowel plaats vinden in mijn privé salon maar indien gewenst ook bij u thuis of in het ziekenhuis.

 


Eerste consult

Tijdens het eerste consult staat de kennismaking, de intake en de persoonlijke wensen centraal. Hierbij kijk ik naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Aan de hand van uw wensen wordt er kosteloos een zichtzending besteld met haarwerken of haarstukken die bij uw wensen passen. Tijdens het intakegesprek vul ik samen met u het intakeformulier in met belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens. De basisvergoeding voor een haarwerk of pruik ligt dit jaar op € 465. Mocht het totale bedrag hoger uitvallen dan de wettelijke vergoeding, dan hoeft u alleen het resterende bedrag te betalen. Uiteraard houd ik bij de keuze van uw haarwerk of pruik rekening met uw financiële situatie. Daarnaast kijk ik ook of u wellicht in aanmerking komt voor een extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.


Logo haarwerken en pruiken Noord-Brabant

Vervolg afspraak

Na 2-3 werkdagen wordt de vervolg afspraak gepland om de haarwerken te passen en een keuze te maken, we nemen alle tijd die nodig is om uit deze collectie uw haarwerk te selecteren. Ik adviseer u bij de juiste keuze waar u zich prettig bij voelt,  ik kan u laten zien dat een mooie pruik of haarstuk voor de buitenwereld niet zichtbaar hoeft te zijn. Ik weet dat het heel belangrijk is een goed verzorgd uiterlijk te hebben. Als u een keuze gemaakt heeft meet ik het haarwerk bij u aan en knip en stijl het volledig naar uw wens. U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent over uw haarwerk. Het is tevens mogelijk het haarwerk zonder kosten voor gedurende 6 weken te reserveren. Bij haaruitval bijvoorbeeld door behandeling met chemotherapie, kom ik op dezelfde dag uw haar kort knippen en de gereserveerde pruik aanmeten, knippen en stijlen geheel naar uw wensen.


Nazorg

Persoonlijk hecht ik een grote waarde aan een tevreden klant. De service die ik verleen na aflevering van een haarwerk of haarstuk houdt daarom ook niet op. Na een week wordt u altijd gebeld of uw nieuwe haarwerk of haarstuk aan uw verwachtingen voldoet, tevens zal ik dan met u een afspraak maken voor een gratis nacontrole. Mocht er daarna iets zijn of heeft u een vraag kunt u mij altijd bellen dan sta ik voor u klaar, service staat bij mij bovenaan!