T-parting

De oplossing voor dunner wordend haar


T-Parting is de benaming voor een uniek klein haarstuk dat meer volume creëert aan het eigen haar. Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant gebruikt hiervoor haarstukken van 100% echt haar.

 

De T-Parting (haarstuk) wordt bovenop het hoofd rondom de scheiding in uw eigen haar geplaatst. Er zijn 2 methodes om het haarstuk aan te brengen. Het haarstuk kan permanent geplakt worden op het eigen haar of u kunt voor clipjes kiezen zodat u de mogelijkheid heeft het haarstuk op en af te zetten. Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant benadrukt dat door bovengenoemde methode absoluut geen schade kan ontstaan aan uw eigen haar.

Resultaat van een klant met een haarstuk T-Parting

 

 

Zoals reeds genoemd wordt de T-Parting aangebracht op uw eigen haar en niet op de hoofdhuid. Het voordeel van een T-Parting (haarstuk) ten opzichte van een haarwerk is dat de hoofdhuid hierdoor kan ademen wat het draagcomfort bevordert. Indien u voor deze methode kiest moet u er rekening mee houden dat het haarstuk meegroeit met uw eigen haren. Door de ervaring die ik met T-Parting heb, kan ik zeggen dat gemiddeld na 5 weken (afhankelijk van de groei van uw eigen haar) de T-Parting verwijdert dient te worden. Ik zal op dat moment uw eigen haar knippen en plaats het haarstuk dan direct weer terug.  

 

 

Resultaat van een klant met een haarstuk T-Parting

Bij het in acht nemen van de voorgeschreven procedure en producten voor het onderhoud van uw haar(stuk) gaat een T-Parting gemiddeld een half jaar mee. Het is een betaalbare oplossing en u kunt er alles mee zoals föhnen, stylen zelfs zwemmen en sporten is mogelijk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er iets mee gebeuren kan.

 

Wilt u meer informatie over T-Parting en wat ik voor u kan betekenen, neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met mij op.