Vergoeding zorgverzekering


Bij de dienstverlening van Haarwerken & pruiken Noord-Brabant staat persoonlijke aandacht en service voorop. Dat begint bij de eerste ontmoeting en gaat door tot aan de aanschaf van het haarwerk, maar ook daarna !

 

Basisvergoeding voor haarwerken

Heeft u last van haaruitval, kaalheid door een medische aandoening of door een medische behandeling en om die reden een pruik of haarwerk nodig ? dan heeft u recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering. Om van deze vergoeding gebruik te kunnen maken is er een medische indicatie en verwijzing noodzakelijk van uw huisarts of dermatoloog/specialist. De basisvergoeding van iedere verzekering vergoedt in dat geval altijd een basisbedrag, dat jaarlijks wettelijk vastgesteld wordt. Voor het jaar 2024 is dit een bedrag van 465 euro.

Aanvullende verzekering

Indien u beschikt over een aanvullende verzekering dan heeft u vaak recht op een extra vergoeding naast de bovengenoemde basisvergoeding. De hoogte van deze extra vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Informeer daarom bij uw zorgverzekeraar wat de hoogte hiervan is. U heeft het recht om ieder jaar een nieuw haarwerk aan te schaffen met de bijdrage van uw zorgverzekering. Voorbeeld, u heeft in Juni 2023 een haarwerk aangeschaft dan mag u in Juni 2024 weer een nieuwe aanschaffen. Op de site van independer kunt u zien wat er binnen de aanvullende verzekering vergoed wordt. Komt u er niet uit neem dan gerust contact met mij op, ik help u hier graag bij.

Haarwerken die passen binnen het budget van uw zorgverzekering

Als erkend ANKO haarwerkspecialist heb ik de mogelijkheid om verschillende haarwerken aan te bieden die passen binnen het budget van uw zorgverzekering ! Tevens ben ik gecontracteerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars en houd mij daarin aan de vermelde bepalingen en voorwaarden. Als gecontracteerd zorgleverancier kan ik al het werk dat naar de zorgverzekeraar moet voor u uit handen nemen. U heeft hier verder dan ook geen omkijken meer naar.

 

Het aanbod van haarwerken en pruiken is op dit moment enorm,  waar ook weer verschillende prijzen aan verbonden zijn. De prijs hangt voornamelijk af van de kwaliteit van het haarwerk. Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant is kritisch wat betreft de keuze van zijn leveranciers. Mijn Haarwerken zijn van zeer goede kwaliteit en de synthetische haarwerken zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Op het internet is zoveel informatie te verkrijgen over haarwerken dat ik goed kan begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u exact weten wat een haarwerk voor u gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn? neem dan geheel vrijblijvend vandaag nog contact met mij op voor een oplossing op maat.