Vergoeding zorgverzekering

Bij de dienstverlening van Haarwerken & pruiken Noord-Brabant staat persoonlijke aandacht en service voorop. Dat begint bij de eerste ontmoeting en gaat door tot aan de aanschaf van het haarwerk, maar ook daarna !

 

Mensen die last hebben van haaruitval of kaalheid door een medische aandoening of door een medische behandeling en om die reden een pruik of haarwerk nodig hebben, hebben recht op een vergoeding. Een medische indicatie en verwijzing is dan noodzakelijk. De basisvergoeding van iedere verzekering vergoedt in dat geval altijd een basisbedrag, dat jaarlijks wettelijk vastgesteld wordt. Voor het jaar 2019 is dit een bedrag van 436,00 euro. Vaak krijgt u met een aanvullende verzekering een extra vergoeding, dit kunt u zelf nakijken independer. Komt u er niet  uit neem dan contact met mij op, ik help u hier graag bij.

 

Als erkend ANKO haarwerkspecialist heb ik de mogelijkheid om verschillende haarwerken aan te bieden die passen binnen het budget van uw zorgverzekering ! Tevens ben ik gecontracteerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars en houd mij daarin aan de vermelde bepalingen en voorwaarden. Als gecontracteerd zorgleverancier kan ik al het werk dat naar de zorgverzekeraar moet voor u uit handen nemen. U heeft hier verder dan ook geen omkijken meer naar.

 


Prijzen Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant

Het aanbod van haarwerken en pruiken is op dit moment enorm,  waar ook weer verschillende prijzen aan verbonden zijn. De prijs hangt voornamelijk af van de kwaliteit van het haarwerk. Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant is kritisch wat betreft de keuze van zijn leveranciers. Mijn Haarwerken zijn van zeer goede kwaliteit en de synthetische haarwerken  zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Op het internet is zoveel informatie te verkrijgen over haarwerken dat ik goed kan begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u exact weten wat een haarwerk voor u gaat kosten, neem dan geheel vrijblijvend vandaag nog contact met mij op.