Mijn naam is Silvana Zijlmans, zelfstandig gediplomeerd leverancier van haarwerken en pruiken.

 

Ik ben eigenaresse van kapsalon Silvana's Hairdesign, door mijn ruime ervaring in de kappersbranche heb ik mij gespecialiseerd in pruiken en haarwerken. Dit heeft geresulteerd in een neven onderneming genaamd  Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant.


Door mijn persoonlijke aandacht en deskundigheid, kan ik u verschillende onzichtbare haarwerk oplossingen aanbieden dat volledig aansluit bij uw wensen. Tevens kunt u bij mij altijd terecht voor een frisse nieuwe coupe volgens de laatste trends . Een persoonlijke en vriendelijke benadering staan bij mij altijd centraal. Vakwerk en een vrijblijvend advies op maat zijn hierbij mijn uitgangspunten. 


De stap naar een haarwerksalon is vaak onderdeel van een emotioneel proces. Ik zal dan ook alles in het werk  stellen om u zo goed mogelijk te ondersteunen.


Mijn haarstudio staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking.  Op deze manier bied ik u een veilige omgeving waarin we samen tot een voor u passende oplossing kunnen komen. Vindt u het fijner om in uw eigen omgeving geholpen te worden dan bied ik ook de mogelijkheid om bij u thuis of in het ziekenhuis af te spreken, dit is geheel kosteloos.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of heeft u advies nodig, dan kunt u via onderstaande button contact met mij opnemen.

 

Silvana Zijlmans eigenaresse Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant

Volg mij op


Het ANKO keurmerk

In 2012 is het ANKO keurmerk ontstaan uit twee grote kwaliteitszorgorganisaties voor haarwerk specialisten in Nederland, namelijk NVHO en THGN. De afkorting ANKO staat voor; het Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Zodra een specialist dit keurmerk wil krijgen, dient hij of zij aan een aantal strenge keureisen te voldoen. Deze eisen worden ieder jaar weer opnieuw getoetst, zodat de consument is verzekerd van een hoge kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast moet de consument ervan op de hoogte zijn dat de organisatie een vrije haarwerkmarkt nastreeft, oftewel dat de consument van het voordeel van de prijsconcurrentie profiteert. Een bijkomend voordeel van het ANKO keurmerk, is dat de zorgverzekeraars zien dat het product van uitstekende kwaliteit is en de desbetreffende verzekering uitkeren. Middels de ANKO ben ik ook aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging van de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken. Dit geeft u duidelijkheid en zekerheid. Bent u niet tevreden, dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure

Kortom bent u op zoek naar een haarwerkspecialist in Noord-Brabant die ANKO gecertificeerd is? Dan bent u bij Haarwerken & pruiken Noord-Brabant aan het juiste adres.