Kapper Oosterhout

 

Bent u op zoek naar een professionele kapper in Oosterhout Noord-Brabant voor zowel dames, heren en kinderen. Dan bent u van harte welkom bij Silvana's Hairdesign. Mijn naam is Silvana Zijlmans, ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik u de tijd en aandacht kan bieden tijdens de behandeling. Daarnaast bied ik u een uitstekende service & kwaliteit tegen een lage prijs. Om mijn kwaliteitsnorm kracht bij te zetten werk ik met het exclusieve kappersmerk Be Color. 

 

Salon haarstudio Oosterhout

 

U krijgt bij Silvana's Hairdesign de aandacht die u verdient. Mijn enthousiasme en passie voor het vak zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de meest nieuwste trends, technieken en ontwikkelingen op het gebied van haar. Heeft u advies nodig? maak gebruik van mijn kennis en kunde en maak vandaag nog een afspraak, tevens geopend in de avonduren.

 

Gegevens haarstudio

Henri Osewoudtstraat 11

4906 ES Oosterhout

T 06 15 95 20 43

 

Share mijn salon & geef een reactie

Blijf op de hoogte van leuke acties

 


Klantenreviews

 

Reactie plaatsen

Reacties

Kim
5 jaar geleden

Ik kom al jaren bij Silvana en ik ben zeer te spreken over haar. Ze begrijpt altijd wat ik wil en mag de deur niet verlaten voordat ik helemaal tevreden ben. Ze helpt je met veel passie en dat is dan ook terug te zien in haar werk. Hier een zeer tevreden klant.

Petra mommers
5 jaar geleden

Silvana is een ontzettend gezellige en lieve kapster. Wij vinden het altijd super gezellig als ze er weer is. Ook is ze erg ervaren in haar werk en zijn we altijd tevreden.

Angelique
5 jaar geleden

Een lieve, professionele en eerlijke kapster die weet waar ze het over heeft.
Of het nu gaat om een nieuwe coupe, ander kleur, of de mooie haarwerken die ze verzorgt, ze weet waar ze over praat en zal altijd eerlijk vertellen wat mogelijk is en wat niet. Maar je gaat altijd met een tevreden en begrepen gevoel de deur uit.

Michael
5 jaar geleden

Sylvana is zo’n fijne kapster en bovendien een leuk persoon. Lief voor de kinderen, gezellig kletsen met de ouders en ook gewoon hartstikke kundig. Zo lang ze het vol kan houden met ons, blijven wij haar trouw :-)!

Joan
5 jaar geleden

Silvana knipt onze zoon (ondertussen 2) als sinds de eerste keren. Zij doet dat zo fijn en geduldig! Ze weet echt precies hoe ze kindjes op hun gemak moet stellen. Onze zoon gaat graag mee naar Silvana en wordt altijd netjes geknipt!!