Aanbod van haarwerken

Als u dunner haar of kale plekken heeft gekregen of al uw haar bent kwijtgeraakt, dan kunt u ervoor kiezen om een haarwerk te gaan dragen. Deze haarwerken zijn er in diverse soorten en maten, het is daarom belangrijk om bij aanschaf van een haarwerk altijd advies te vragen aan een erkend haarwerkspecialist. Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant is een ANKO gecertificeerde haarwerkstudio en biedt u deze service.  Bekijk op deze pagina een kleine greep uit het assortiment aan haarwerken die wellicht bij u past en ga weer vol zelfvertrouwen door het leven. Voor meer informatie of voorbeelden neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Bekijk ook is de pagina haarwerk resultaten voor de diverse natuurlijke haarwerken en haarstukken die door klanten zijn gekozen.

 

Keuzemogelijkheden

Zoals eerder aangegeven zijn de keuzes tussen de verschillende soorten haarwerken zeer groot tevens zijn er meerdere factoren die meespelen om tot een juiste keuze te komen. Hierin kan bijvoorbeeld ook het onvoorspelbare verloop van een haarziekte zoals alopecia grote invloed hebben op de te maken keuze. Als u bijvoorbeeld nog eigen haar heeft dan wilt u hier waarschijnlijk ook aan vasthouden wat begrijpelijk is, het is dan verleidelijk te kiezen voor een gedeeltelijk op maat gemaakt haarwerk. Maar besef wel dat het kan betekenen dat u veel geld hieraan uitgeeft en uw eigen haar alsnog verder uitgaat vallen en het dure haarwerk niet meer voldoet. Daarom is het goed om zelf alvast goed na te denken over wat u nu wilt. Echt haar? Synthetisch? Maatwerk of confectie? Over alle mogelijkheden is iets te zeggen, maar het moet bij u passen en goed voelen! Komt u er niet uit neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op, ik help u hier graag bij.

Voor & Na

Vertrouwde omgeving

Ik begrijp als geen ander dat er een hoop informatie op u af komt en dat u wellicht behoefte heeft aan meer (persoonlijk) advies of informatie. Ik help en ondersteun u graag bij het vinden van een passende oplossing op maat die voldoet aan al uw wensen. Ik werk uitsluitend op afspraak waardoor de salon gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking staat. Op deze manier kan ik u de tijd en aandacht bieden die u verdient, wilt u een familielid of kennis meenemen ook dat is uiteraard mogelijk. Indien gewenst bied ik mijn service ook op locatie aan zoals bij u thuis of in het ziekenhuis, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos (ter informatie, mijn auto is niet voorzien van belettering).

 

Haaruitval

Dagelijks help ik mannen en vrouwen met dit probleem.

Mijn streven is om u een zelfverzekerd  & vertrouwd gevoel te geven over uw uiterlijk.

Samen gaan we opzoek naar een oplossing die aan al u wensen voldoet. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de werkwijze.

 

Voordelen

  • Haarwerken & Haarstukken leverbaar binnen het budget van uw zorgverzekering
  • Gratis adviesgesprek
  • Privé salon
  • Service aan huis, ambulante zorg mogelijk
  • Gecertificeerd haarwerkspecialist
  • Erkend leverancier haarwerken en pruiken
  • Hulp van A tot Z bij de zorgverzekeraars
  • Aangesloten bij ANKO & de geschillencommissie

Vergoeding zorgverzekeraar

Al het werk dat naar de zorgverzekeraar moet, neemt Haarwerken & Pruiken Noord-Brabant voor u uit handen. Ik ben gecontracteerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Iedereen met een medische indicatie heeft recht op een basisvergoeding van de zorgverzekeraar, namelijk 465 euro. Vaak krijgt u met een aanvullende verzekering een extra vergoeding. Als erkend haarwerkspecialist kan ik verschillende haarwerken aanbieden die binnen het budget van uw zorgverzekering past. Wilt u meer informatie over de kosten en de vergoeding van een haarwerk of haarstuk, klik dan op onderstaande button.